Κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία DIMENSION ΑΪΒΑΖΗ ιδρύθηκε από τον Αϊβάζη Αναστάσιο το 1997. Ο ίδιος ασχολούταν με την κατασκευή των φωτεινών επιγραφών από το 1969. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο κατασκευής φωτεινών επιγραφών σε συνδυασμό με τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 3000m2 στη Μαγούλα Αττικής και 1000m2 στο Ηράκλειο Κρήτης, πλαισιωμένα από 25 εκπαιδευμένα άτομα που διαθέτει, είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του συγχρόνου επιγραφοποιού.

Ακολουθώντας μια ανοδική πορεία εξέλιξης και επεκτείνοντας την δραστηριότητα της στην εμπορία υλικών επιγραφοποιίας, είναι σήμερα σε θέση να σας προσφέρει υλικά γνωστών οίκων του εξωτερικού εκπροσωπώντας πολλούς από αυτούς κατ' αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά. Επίσης εξάγει τα προϊόντα της σε Κύπρο, Ιταλία, Ιρλανδία, Αλβανία.

Με γνώμονα λοιπόν πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη η εταιρεία Dimension προσφέρει καθημερινά, όχι μόνο αξιόπιστα προϊόντα τόσο στο χώρο της κατασκευής φωτεινών επιγραφών που έχει και κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά όσο και στα αναλώσιμα επιγραφοποιϊας και ψηφιακής εκτύπωσης, αλλά και υπηρεσίες, όπως άμεση εξυπηρέτηση, ενημέρωση σε τεχνικά θέματα, άμεση υποστήριξη του πελάτη.

Η DIMENSION πλαισιώνει καθημερινά την γκάμα των προϊόντων της με καινοτομίες στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας.